Årsmötet 2019

27 februari, 2019 0 Av web@admin@staan

Årsmötet gick av stapeln på Ga Seminariet måndagen den 25 februari. Detta blev en tillställning som lockade ett 30 tal medlemmar. Bland annat så hade styrelsen lagt ett förslag till årsmötet att Grobladet skall ges ut två gånger per år, och då kommer det första numret redan innan årsskiftet innehållande alla kurser och aktiviteter under våren. Det andra numret kommer att ges ut ungefär i juni och ska då innehålla allt som händer under hösten.

Det kommer följdaktligen att bli fullmatade nummer, och därför önskar oxå Grobladets redaktionskommitté att ni medlemmar kommer med förslag, artiklar och ideér, gärna i en jämn ström under höst och vår.

Förändringen träder i kraft fr o m 2020, d v s det nummer som kommer före årsskiftet i år är det första numret för nästa år.

Det blev även sedvanlig avtackning av de som lämnar över sina uppdrag till nya krafter.

Ordförande Gunilla avtackar de som lämnat sina poster.

Efter alla årsmötesfrågor fick vi se ett fantastiskt tonsatt bildspel som skapats av Anders Ekenstedt, vilket var precis vad ett gäng utmattade årsmötes-hjärnor behövde vila ögonen på, innan det var fika och lotteri.

Då går vi mot det nya året! Ha en skön trädgårdssäsong!