Aktuellt

Glöm inte att anmäla dig före den 31 maj och vara med på Svensk trädgårds riksmöte här i Skellefteå den 9-11 augusti. Skellefteå trädgårdssällskaps medlemmar får 400:- i rabatt. Du betalar endast 1400:- när du anmäler dig. Se anmälan och hela programmet i Hemträdgården nummer 2. Hoppas du hänger med!!

EFTERLYSNING:

Till sommaren har hela Sveriges trädgårdsvänner möjlighet komma hit till Skelleftebygden då vi i Skellefteå trädgårdssällskap anordnar sommarmöte den 9 till 11 augusti. Vi kommer att ha några större trädgårdar att besöka som kan ta emot en hel busslast med nyfikna trädgårdsentusiaster.

**En del tillresande har egen bil och stannar i trakten längre tid. De skulle tycka det vore roligt att besöka även mindre trädgårdar här i norr och träffa just dig för att prata trädgård. Det här är möjligheten även för dig med liten täppa. Om du är intresserad av att visa din norrländska trädgård någon eller några av dagarna under perioden 1 till 15 augusti, hör av dig till gunilla.ursviken@gmail.com, 076-1183740 med lite information och kontaktuppgifter. Kanske kan vi kan få till en lista för alla trädgårdsglada tillresande och ortsbor som vill se din trädgård stor som liten. Och glöm inte: Att ha ogräs och ofärdiga planer är bara hälsosamt för människa och miljö och dessutom väldigt trendigt.