4 små trädgårdar, Anderstorp 20:e juli 2011
Beate Dietrich, Kvistgatan
Jag har damm med fontän. En rosa/ gul ros, (storblommig). Kungsljus gult och franskt kungsljus. Finger-borgsblomma rosa, svärdslilja gul i dammen. Många olika sorters irisar. Brokad iris grön/vit. Vallmo orange med mörk mitt. Olika sorters pelargoner och det finns sticklingar. Olika orkidéer.

 
     
 
     
Monica Karlsson, Kvistgatan
Hon bor i en radhusträdgård på hörnet nära till skogsområdet. Har ett körsbärsträd på framsidan och en del perenner. På baksidan har hon inramat sin hörna med en skyhage och en bergtall och satt Bergenia för att det ska vara lättskött. Där finns tuija och en nyplanterad pion som ej kommit så långt. I några pallkragar har hon bl.a. planterat jordgubbar, morötter m.m.

 
     
 
     
 
     
Anitha Hedlund och Tomas, Bladgatan
Jag har en mycket liten trädgård där gräsmattor har fått vika för planteringar av skilda slag; Här finns skuggrabatten, mossbädden, grod-dammen, gräsgropen, gula hörnan, grushögen, stenbakelsen och den buddhaövervakade komposten, vissa delar gömda för insyn i den "hemliga trädgården". Fåglar trivs här och har åtta personliga holkar att välja mellan.

 
     
 
     
 
     
Lena Johansson, Bladgatan
Min trädgård är modell "mycket liten" men jag försöker ändå få plats med så mycket som möjligt. Compact living i trädgården... Sten, järn, lite vattenplask och mycket perenner är nog en bra sammanfattning.